21 Ağustos 2013

Gta Vice City Mobil Versiyon















Çıktığı zamanlarda, oyunu oynamak için yeni bilgisayar aldırtan oyunların başında her zaman Gta serileri gelir.Öyleki Gta Vice City 2002 yılında piyasaya sürüldüğünde grafiksel açıdan piyasayı alt üst etmiş, ve çoğu kişiden tam puan almayı başarmıştı.Rockstar Games 2012'de Gta Vice City'nin 10.yılı anısına oyunu iOS ve Android cihazlara getirmeye karar verdi.Zamanında oynayabilmek için bizlere yeni bilgisayarlar ve konsollar aldıran bu oyun gelişen teknoloji sayesinde artık ceplerimize girebilecek.

Oyunun iOS ve Android versiyonlarında oyunun hiçbir özelliğinden vazgeçilmemiş.Menü oldukça kullanılabilir durumda ve dilerseniz Türkçe olarak oynayabilmektesiniz. Grafikler ise şaşırtıcı güzellikte. Oyunun senaryosu PC versiyonu ile tamamen aynı.Bunun yanında araçlar,mekanlar,kişiler hiçbiri PC versiyonundaki yerini kaybetmemiş.


Oyunu mobilde çalıştırmanız için ortalama bir telefona sahip olmanız yeterli. Eğer ortalamanın altına bir telefonunuz varsa bile oyun içindeki grafiksel ayarları düşürüp oyunu rahatça oynayabilirsiniz.Sonuç olarak Gta Vice City Mobil kesinlikle indirmeniz gereken bir ürün.Hangimiz boş zamanlarımızda cebimizden telefonu çıkarıp Gta oynamak istemeyiz ki!



              Android Versiyonunu İndirmek İçin Tıklayınız                    iOS Versiyonunu İndirmek İçin Tıklayınız







2 Yorum: