23 Ağustos 2013

PES 2014 Çıkış Tarihi Açıklandı



Gamescom Almanya fuarında düzenlenen konferansla birlikte çoğu oyunun görünmeyen yüzü ortaya çıkmaya başladı.Fuarda birçok oyun içi videosu,yeni görseller, çıkış tarihleri oyun severlere paylaşıldı.Konami'de bu paylaşımları yapan şirketlerden biri.Konami PES serisinin sıkı takipçilerini sevindirmeyi bildi. Öyleki oyunun yeni gameplay(oyun içi) videoları paylaşıldı ve aslında en önemlisi oyunun çıkış tarihi ve demo tarihini açıkladı.


Buna göre PES 14, 20 Eylül 2013 tarihinde raflardaki yerini alacak.Piyasaya sürülmesinden yaklaşık 1 ay önce demo çıkarmasına alışkın olduğumuz şirket bu yıl oyun severleri şaşırttı.Oyunun çıkmasına yaklaşık 10 gün kala demo yayınlayacaklarını açıklayan şirket tam demo tarihi olarak 11 Eylül 2013 dedi!


Oyunun yalnızca PS3,Xbox360 ve PC kullanıcıları için çıkacak olması Fifa 14'ü bir adım ileri taşısada,Konami PES 14'ü Fifa 14'ten 1 hafta önce çıkaracağı için bu maddi sorunu ortadan kaldırmayı planlıyor.


Ayrıca, Gamescom fuarında yayınlanan oyun içi videolarda hayranlarını memnun etmiş gözüküyor.Fox Engine motoru ile tamamen yenilenmiş grafiklerle piyasaya sürülecek oyun daha şimdiden grafiksel konuda tam puan almış durumda.

                                                                Gamescom 2013, PES'14 gameplay videosu



0 Yorum:

Yorum Gönder