22 Ağustos 2013

League of Legends'e Yeni Karakter: "İnfazcı Lucian"

League of Legends'te yeni karakter Lucian yeni yama ile satışa sunuldu. Karakterin güçlü stratejisinin yanında Ultimate skilli menzil açısının yüksek olmasıda karaktere pozitif bir etken katıyor. Dilerseniz aşağıda yeni karakter Lucian'ı birlikte inceleyelim.

Kostümler:

Lucian Kostümleri
Karakterimiz "Klasik Lucian" ve "Silahşor Lucian" olmak üzere 2 farklı kostüme sahip. İlerki zamanlarda yeni kostümler eklenecektir.











Yetenekler: 
Lucian Yetenekleri

İnfazcı Lucian'ın pasif skilli "Işık Silahşoru"

Ne işe yarar?

Lucian, her yetenek kullandığında iki defa vuruş yapabiliyor. Pasifin can çalma özelliği ve eşyalardan gelen aktif özelliklerin artması da çok önemli. Buda diğer skilleriyle bağlantılı olarak kullanıldığında acımasız bir karakter olabiliyor.




Lucian Yetenekleri

İnfazcı Lucian'ın Q yeteneği "Işık Atışı"

Ne işe yarar?

Lucian, skilli aktif hale getirip bir hedef seçip ışın yollar. Sadece tek bir hedefi seçmesine rağmen yolundaki tüm düşmanlara hasar verir. Böylece minyonların arkasına saklanan rakipleri kışkırtabilirsiniz.





Lucian Yetenekleri

İnfazcı Lucian'ın W yeteneği "İntikam Ateşi"

Ne işe yarar?

Lucian, düz bir hatta yıldız atışı yapar. Yıldız, rakibe çarptığında veya yolun sonuna ulaştığında dört taraflı patlar ve bir kaç saniyeliğine rakipleri ışıkla işaretler.
İşaretlenmiş rakibe vurmak Lucian'a hareket hızı sağlar ve sonraki her başarılı vuruşta bu özellik yenilenir. Ayrıca intikam ateşi patladığı bölgedeki tüm rakipleri görünür kılar.


Lucian Yetenekleri

İnfazcı Lucian'ın E yeteneği "Amansız Takip"

Ne işe yarar?

Lucian, amansız takip ile kısa mesafede ileri atılarak üstündeki tüm yavaşlatma etkilerini kaldırır. Ayrıca amansız takip sıkışılan noktalarda duvarlardan geçmek için kullanılır. 





İnfazcı Lucian'ın R ve en önemli yeteneği "İnfaz"

Ne işe yarar?

Lucian'ın ultisi infaz. Kullanıldığında Lucian, hedeflenen yöne Fiziksel hasar ve Büyü hasarı veren bir ışık bombardımanına başlar ve bu süreçte normal saldırı yapamaz. Her lazer yolundaki ilk hedefe hasar verdiği için tanklar kırılgan takım arkadaşlarını korumak için atışı perdeleyebiliyor. En önemli özelliği ise İnfaz yeteneği aktifken aynı zamanda ileri geri sağa sola yürüyebilmesi. Eğer infaz aktifken skor alırsa amansız takip yeteneğinin süresi sıfırlanır.

Rünler:


+8.55 Saldırı gücü damgaları
+12.69 Zırh cevherleri
+12.06 Büyü Direnci mühürleri
+6% Can Çalma nişanları

Bu şekilde İnfazcı Lucian'ı oyun başında güçlendirebiliriz.



Gelişim: 

Lucian'ı yapılandırırken saldırı gücü ve bekleme süresinde azalma karışımı bir strateji kurabilirsiniz. 
İnfazcı Lucian Atack Damage Carry (atak taşıyıcı) tipinde bir karakterdir ve oynadığı yer BOT (alt) bölgesidir.

Tanıtım videosu:





1 Yorum: